Het laatste nieuws

 

Januari 2023

De grote theater show is gepland 31 maart 2023 in de Rijswijkse schouwburg.

Oom P uit Den Haag   "eff op mijn eigen" 

Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van de schouwburg zo lang de voorraad strekt. 

 

Juni 2022

De theater show komt langzaam tot stand, teksten, kleding en decor krijgen vorm wij zijn in gesprek met een theater.      

 

Januari 2022

In voorbereiding zijn wij bezig met een theater show die ergens in Nederland moet gaan draaien. Als we meer weten gaan we dat melden via deze site.   

 

Juni 2021

Het coronavirus en onze maatregelen. Het is inmiddels weer toegestaan om de studio te bezoeken voor opnames. Het meekijken en luisteren op afstand is nog steeds een van de mogelijkheden. Opnamen van geluid, foto en video op locatie is ook weer gestart.   

 
 
Januari 2021
 
Het aankopen van beelden

Peter van Zetten Producties is een commercieel media bureau. Door ons geschreven teksten, gemaakte foto en video beelden zijn na levering en betaling beschikbaar voor gebruik op internet websites,  televisie programma`s, in kranten en overige media. Tarieven voor het gebruik van onze teksten, foto en video beelden zijn:
 
Tekst     45 euro
Foto     280 euro
Video  1230 euro
 
Bovenstaande tarieven zijn excl. BTW en gelden, tenzij anders overeengekomen op al onze producten. 
Via onze contact pagina kunt u contact met ons opnemen. 
  
 

December 2020

Het coronavirus en onze maatregelen. Door het instellen van een avondklok en de Lockdown is het niet meer mogelijk om opnames te maken in onze studio. Als dit weer mogelijk is berichten wij u via deze pagina. Het werk in de studio gaat wel gewoon door, U kunt op afstand uw opdrachten laten uitvoeren. Meekijken en luisteren op afstand is een van de mogelijkheden.         

 

Augustus 2020

Het coronavirus en onze maatregelen. In onze studio en op locatie werken wij coronaproof geheel naar de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Voor bezoek aan de studio is een afspraak noodzakelijk, u kunt ons via de contact pagina bereiken.

   

Maart 2020

Wij hebben onze werkwijze getoetst aan de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming). Hieruit bleek dat wij al geruim tijd werkten binnen deze richtlijnen.    

 

September 2019 

Wij hebben een reclame filmpje gemaakt voor de firma Pleunis in Voorburg. Het filmpje is in 30 dagen via social media 1300 keer bekeken. U kunt deze film ook via ons Vimeo kanaal bekijken. Wilt u ook een presentatie laten maken neem dan contact met ons op. Wij kunnen al voor € 1200,- een prachtige video maken inclusief unieke muziek en voice-over.             

 

Maart 2018

Promotie video gereed. Voor wethouder  Björn Lugthart in Rijswijk van de politieke partij "WIJ" hebben wij een promotie filmpje gemaakt tbv de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Na vele draaidagen en montage dagen is de film on-line gezet op vrijdag  9 maart. Binnen 20 uur was deze promotie film via de facebook site van de partij ruim 6000 maal bekeken. U kunt deze film ook via ons Vimeo kanaal bekijken. 

 

December 2017 

Voor de promotie film zijn we nog altijd aan het draaien, inmiddels is de montage van beeld en geluid begonnen. De opnames van beeld en geluid in de studio zijn afgerond. In de eerst 16 sec. van de film zitten momenteel al meer dan 400 bewerkingen, het gaat dus wel wat worden. Binnenkort kunnen wij u meer melden.       

 

September 2017

We draaien met regelmatig opnamen in Rijswijk voor een promotie film. Binnenkort melden we hier meer over.      

 

Augustus 2017                                                                                                                                                                               
Onze contact pagina op deze site vertoonde een data lek en is aangepast nadat wij een grote georganiseerde aanval hadden  gehad van hackers. Daarbij ontvingen wij via de site 30 mails per minuut van meer dan 300 verschillende IP adressen. Het is dus mogelijk dat wij even moeilijk te bereiken waren maar binnen 2 uur na de aanval was alles weer onder controle en waren we weer gewoon bereikbaar. 

 

Juni 2017                                                                                                                                                                          
We draaien onze video beelden voor Telegraaf televisie met een nieuwe microfoon kap. Nieuw jasje, nieuwe logo, nieuwe kleuren en een nieuwe naam " VNDG"  vandaag. Onze beelden blijven gewoon scherp als altijd.      

 

April 2017

Foto opdracht voor Globalgreening. Het reuzenrad op de pier van Scheveningen kleurt groen om samen met de Ieren st. Particks Day te vieren. Deze dag (17 maart) is voor de Ieren de belangrijkste feest dag van het jaar en ter gelegenheid daarvan worden in heel de wereld historische monumenten en beroemde bezienswaardigheden in het groen licht gezet, waaronder de Chinese muur,  de Niagra watervallen en de toren van Pisa. En nu ook de pier van Scheveningen. De foto die al een paar dagen eerder was gemaakt op een testavond, heeft de landelijke pers gehaald. Klant meer dan tevreden. De foto is te zien op onze Facebook pagina.      

 

Maart 2017

Wij hebben in onze montage studio een wat oudere reclamespot van onze klant Star stijlmeubel opgepoetst en voorzien van nieuwe beelden. De video is te zien op de site van Star stijlmeubel en op ons Vimeo kanaal. Tevens zijn er nieuwe foto`s gemaakt ter ondersteuning van de site Star stijlmeubelen.   

 

Januari 2017

Met onze drone hebben wij luchtfoto`s gemaakt voor een makelaar in Den Haag en een makelaar in het Gooi, ter ondersteuning van de verkoop van zeer grote en fraai gelegen panden. Met deze lucht foto`s is in een mooi overzicht de ligging van de panden en de grote van de kavel te zien.            

 

November 2016

Ook wij komen niet om heen en hebben een drone aangeschaft de Phantom 4. Fotografie en video van uit de lucht en real time mee kijken van af 3500 meter hoogte en dat allemaal in een 4k kwaliteit. Met de speciale sport stand kunnen wij waanzinnige beelden maken die via de ingebouwde stabilizer zeer stabiel  blijven. Deze helikopter van DJI is teven ontworpen om er veilig mee te vliegen, door zijn ingebouwde sensors is het vrijwel onmogelijk om ergens tegen aan te vliegen ook bij een snelheid van 20 meter per/sec.  Met deze nieuwe aanwinst en met al zijn zeer hoge kwalitatieve mogelijkheden hopen wij onze klanten nog beter van dienst te zijn.    

 

Juni 2016

Onze studio is een groot membraam condensator microfoon rijker. De AT 4050 van Audio-Technica met een groot bereik goed voor spraak- en zangstemmen met een vrij rechte karakteristiek tussen 20 - 18.00Hz. De benodigde phantom voeding van 48 volt komt rechtstreeks uit onze digitale mengtafel van Roland. Maar ook onze video camera heeft een ingebouwde voeding voor deze microfoon en een low frequency roll-off van 80Hz. ontbreekt hier natuurlijk ook niet. In de studio hangt deze microfoon in een shockmount met een popkiller.
                                                                                                                       

Februari 2016

Het is van af nu mogelijk om onze vernieuwde lezing te boeken. Een avond vullend spektakel. Via  geprojecteerde foto`s wordt een reis gemaakt door nacht en ontij. Uitleg over de verschillende vormen van foto`s voor kranten en media. Nieuws foto`s van die grote brand, dat ernstige auto ongeluk, maar ook van een wethouder die een winkel opent. De advertorial met de verstopte reclame en dat portret van een bekende Nederlander. Of hoe krijg je beweging in een exterieur.  Voor meer informatie over deze te boeken lezing verwijzen wij u naar onze contact pagina op de site.

 

December 2015                                                                                                                                  

Wij hebben nieuwe audio monitors aangeschaft bij onze video montagetafel en achter de geluidstafel. Actieve spiekers van nEar zorgen nu voor een nieuwe standaard in onze studio.

 

September 2015

We hebben opdracht voor het maken van een Jingle pakket voor een radio station, het gaat hier om een "Bumper" en een "Donut" jingle.  Een bumper jingle wordt gebruikt om twee programmaonderdelen van elkaar te scheiden of te accentueren. Een donut jingle is een jingle met een vrij deel (of onderloper of bed) tussen twee gezongen of gesproken delen. Dit vrije deel kan door de programmamaker of het station ingesproken worden, bijvoorbeeld voor aankondigingen van het programma. De muziekjes en effecten zijn afkomstig van "Sound Ideas" uit Canada en worden in onze Roland workstation V2440 gemonteerd en af gemixt. Voor de stemmen zijn wij deels nog op zoek naar een nieuwe unieke stem.      

 

Augustus 2015

Foto tentoonstelling. In het Haagse Westeinde ziekenhuis hebben wij een tentoonstelling in mogen inrichten. "25 jaar krantenfoto`s " Een tentoonstelling met zeer bijzondere kijkplaatjes van een autobrandje tot de nonnen van de cast Sister act die pootje baaien in de branding van Scheveningen. Deze unieke foto serie siert de gangen van het ziekenhuis en is te bewonderen tot eind van dit jaar.

 

Juni 2015

Reclame TV spotje van 30 seconden gemaakt voor kersen-meubelen.nl, de muziek komt uit onze nieuwe collectie. Het spotje is inmiddels geplaatst op ons Vimeo video kanaal.  

 

April 2015

Door de toenemende vraag van ondersteunende muziek bij producties is het van groot belang dat deze een modern en uniek karakter hebben zo dat wij onze klanten nog beter kunnen helpen in hun presentaties. Wij hebben onze collectie muziek en effecten behoorlijk uitgebreid en hebben een flink aantal tracks aangekocht van de "Mix broadcast music library" uit Canada.
 

Maart 2015

Wij hebben een contract getekend met een van de grootste reclamebureaus van Nederland voor het maken van een tweetal demoreclames. Deze demo's worden gebruikt om de klant over de streep te trekken. Het is zeker gewaagd en iets nieuws in reclameland, maar we hopen dat deze partij het uiteindelijk goedkeurt. Wij mogen een demo draaien, maar er niet veel meer over zeggen. We denken aan drie draaidagen met een helikopter ergens aan de Nederlandse kust. Wij houden u op de hoogte.  
 

Februari 2015

Wij lanceren onze nieuwe internetsite met een videokanaal bij Vimeo. Uiteraard is onze site gekoppeld aan een Facebook pagina.        

 

December 2014

Wij volgden een indrukwekkende opfriscursus bij Hoens Broadcast Facilities Academy in Amsterdam.

 

Het aankopen van beelden

Peter van Zetten Producties is een commercieel media bureau. Door ons geschreven teksten, gemaakte foto en video beelden zijn na levering en betaling beschikbaar voor gebruik op internet websites,  televisie programma`s, in kranten en overige media.
Tarieven voor het gebruik van onze teksten, foto en video beelden zijn:
 
Tekst     45 euro
Foto     280 euro
Video  1230 euro
 
Bovenstaande tarieven zijn excl. BTW en gelden, tenzij anders overeengekomen op al onze producten.
 
Via onze contact pagina kunt u contact met ons opnemen.